Lördag

Efter en omtumlande fredag så har lördagen varit lugn och skön.

På torsdag fick jag för mig att det luktade lite unket i mitt kylskåp, så jag gick igenom mat som fanns och torkade ur kylskåpet. Nice. Alltid härligt när det är fräscht, och framför allt i kylen.
På fredag, när jag skulle fika, upptäckte jag att varorna var varma  i kylen. Försökte ställa om knapparna och öka kylan, men förgäves. Vårt kylskåp hade tjänat ut. Fick skippa sista mattelektionen före provet så vi kunde åka och köpa ny kyl och frys. Jag menar, sådana här inköp blir visserligen impulsköp men, nödvändiga sådana!

Och vilken djungel sen, det finns kyl och frys både på längden och tvären tror jag. Tog hela dagen att gå igenom affärer och sortiment. Man vill ju inte köpa grisen i säcken. Tror inte jag gjort det nu, märk välk att jag skrev tror!
Till dessa priser borde man inte kunna köpa maskiner av dålig kvalité.                                                                                    Märk väl!!!  Detta hade aldrig hänt om inte vart arbetslös, det är så typiskt, alltid ska sånt här gå sönder när man har mindre pengar att röra sig med. Dessutom har jag beställt nya brillor som ska lösas ut till veckan. Typiskt.

Jaja, inget att hänga läpp för, det hade kunnat varit värre...
Nu ska jag strax åka och hämta Kickis.

Hörs da//Carina


Åsikter
Postat av: Helen

åh gud så tjatigt.. stackars... men men.. bara bita i det sura äpplet.... båda barnen hade 39 i feber nu ikväll igen.. jag blir gaaaaalen.. kram

2009-02-21 @ 23:19:59
URL: http://helenw78.blogspot.com
Postat av: PORNIE

åh jobbigt

2009-02-21 @ 23:24:38
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hörde det av Kickis. Jobbigt när sånt inträffar. =(

2009-02-22 @ 13:58:43
URL: http://dlx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0