Byter

arbetsplats för 6 månader men samma arbetsgivare. Skoj och intressant. Jag vet inte om jag berättat tidigare att jag nu också är mormor till lille Tor. Ännu en liten älskling :)
 
I helgen Högbo utställning :)
 
Hörs da//Carina

Nu

så, förstår jag varför jag inte mår så bra. Slet som ett djur i natt utan att kunna sova. Halsen värker och är full av vita prickar men det jag inte visste förrän på förmiddagen idag var att min bästa väns mamma avlidit efter en kort tids sjukdom.

Gråtit hysteriskt efter att jag fick veta detta för hon var ju som en extra mamma till mig. Jag har alltid känt mig hemma hos dem och alltid varit välkommen i deras hur. Vila i frid Astrid.

Det var naturligtvis därför jag kastat mig av och an i natt utan att veta varför.

Ska försöka kurera min hals nu.

Hörs da//Carina

Fy

f_n för denna helg, fortfarande ledsen i ögat :`(.

Jaja, bara ta nya tag dä.. nu gör jag det för mig själv och inte för andra.
Kör på det, så slipper man höra hur värdelös och vilken j_ävla kärring man är.

Hörs da//Carina

Inte ofta

som jag skriver här men idag måstejag få skriva av mig. Inte ofta jag är ledsen heller. Idag har mitt hjärta brustit i bitar känns det som. Spelar ingen roll hur mycket jag ställer upp så har jag inget som helst värde. Mitt hjärta,  mina ögon och min själ gråter. Nu är det dags att sätta ner foten, sätta en gräns.

Att behöva bli helt förtvivlad, se andra gråta och vara rädd och olycklig. Förstår inte vad man själv får ut av detta. Varför gör man så? Saknas det empati?

Hur som helst. Nu är det stopp från min sida. Nu får andra ta vid. Jag drar mig tillbaka, jag har gjort mitt!!

Hörs da//Carina
RSS 2.0