Om

det inte blir något av i Gävle så börjar jag en CNC utbildning efter påsk.
Det ser jag oxå fram emot! Ja det händer nog ganska mycket nu en tid framöver.

Inte vill jag påstå att jag slöat till sen jag blev uppsagd. Nej har nästan haft mer att göra nu.
Dagarna har varit fullspäckade. Det är bra. Så vill jag gärna ha det.  Fast ibland kanske man måste ge sig själv lite tid,
ska göra det, bara jag får tid. hihi.

Hörs da//Carina

Tisdag

Snacka om isgator och blixthalka i morse när jag åkte till cfl. Inte undra på efter kvällens hällregn och dessutom
blåste det rejält och slipade vägarna extra fina. Nu vill jag ha sommar:)

I morgon ska jag på intervju på Manpower i Gävle. Få se vad det blir av det. Vet på ett ungefär vad det rör sig om.
Lite jobbigt känns det, för jag vill ju jobba hos PEPAB! Men det gäller ju en gång att ta sig ur lågkonjunkturen och det kan vara ett jättebra företag jag skall till isf. Ja ja, det visar sig....

Äntligen har fotot på Tilda kommit upp på väggen som vi fick i julklapp. En person lyckades jag trötta ut så den kom upp iaf, mig själv! Ja och nu sitter hon där, på bästa tittarhöjd på väggen, mitt framför näsan kan man säga. Stumpan.

Hörs da//Carina


Märkligt

men nu uppdaterades det jag skrev före denna gång, samtidigt som det jag skrev idag uppdaterades.

Ja ibland är det bra märkligt!?

Hörs da//Carina

Länge sen

jag skrev nu men blev lite ledsen när jag skrev sist och bloggen inte uppdaterades.
Har inte hänt så mycket på sistonde men,
jag tror det snart smäller till och händer en hel del....

Bowling ikväll, 18.15 iaf...

Hörs da//Carina

Matteprovet

kändes inte så farligt tyckte jag denna gång. Hoppas jag fick godkänt. Vågade inte kolla så noga.

Sen har jag varit på stan med Annelie idag och nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Skönt.

Bowling

som gäller idag annars är det lugnt. Hoppas vi vinner, viktiga poäng nu.

Hörs da//Carina


Men hallå

såg ni stjärnan i tidningen? Just utkommen från mattelektion och visste ingenting om någon filmvisning och miljötjoschan på cfl. Fick bara frågan om jag gör nåt för miljön. Källsorterar var det ända jag kunde tänka just vid det tillfället. Hade kunnat berätta om min sambo som har bilskrot och som blivit hjärntvättad av miljönissar på skroten. Han är min egen miljöpolis. Inte kasta sånt. inte kasta där, åk på tippen, får ej kastas bland sopor, så låter han för jämnan. Papper här och kuvert där osv. osv... Då hade de nog läskat sig..

Iaf nu har väl våren ändå fått lite grepp va? Det halvstormar och snön smälter, 6 grader varmt. YEEEEES. Äntligen.

Tilda har frisknat till och Annelie verkar lite bättre, själv är jag bara halvdan i kistan, men vitpeppar och Novalucol gör sitt så jag har inte fått några allvarliga incidenter ännu:)

Men sen kommer det lite gnäll oxå. Matteprov igen, på torsdag, fy tusan, tänk vad bra det skulle vara utan dessa. Har haft tillräckligt med magknip några dagar nu. Måste fortsätta räkna.

Hörs da//Carina

Förkyld

Nu går jag in på vecka 3 med samma vrål förkylning. Nu behöver jag tips och råd hur jag ska bli fri den. Hostan har gått över iaf föe denna gång men snuvan ömsom nästäppan sitter kvar. Alltså jag vill inte gå till läkaren för det tjänar inget till. Får inte penecillin och sen säger de bara att ta nässpray.  Någon som har några bra tips till mig? Tackar på förhand isf:)

Ny dag och nya kuddar

Kickis sov här inatt så hon kom iväg hem tidigt i morse vill jag lova. Jag började 08.00 och hon hade glömt nycklarna hit hemma hos sig och dessutom hade hon parkerat in mig. Men tror inte det gjorde så mycket. Hon blev ju ompysslad med mat och så i går kväll och fick matlåda med sig idag, så det var nog rätt ok ändå. Hon har faktiskt aldrig varit speciellt morgontrött hon, till skillnad mot sin syster. Jaja alla är vi olika och själv var jag grymt morgontrött och elak i min tidiga ungdom.

Kristin letar studielitteratur. Perspektiv på historian A, vilken jag haft tidigare själv men sålt. Så typiskt men vem kunde ana....

Kollade på bibblan om den fanns men den var utlånad. Passade på att gå en sväng på stan och kolla lite i affärerna men fann inget till mig själv. Men men men, lilla gofisen hon fick sig en vårjacka hon. Så snygg, röd med vita prickar och kostade endast 200 kronor. Hoppas Annelie lägger ut den på sin blogg så kan ni titta. Var inte meningen att handla nåt men kunde inte motstå den bara, så billig och så välbehövlig snart.

Och kuddarna då, som jag köpte av Annelie tog jag hem idag. Passar utmärkt hos mig.

Dags att tänka på föda nu. Fiskpinnar och pottis ska det bli.

Hörs da//Carina

över förväntan..

Idag trodde jag det skulle bli en hektisk dag men mot alla odds så har det varit lugnt.
Vart till skolan och sånt. Vart på TP och kollat läget.

Förkylningen är envis och dessutom har jag varit till Tilda som tydligen har magsjuka till sin förkylning oxå.
Så i morn ligger man väl i magsjuka förstår jag. Kanske man skulle stoppa i sig några vitpepparkorn och mota Olle i grind. Tror det blir bra.

Ska snart fixa ris och köttgryta och plugga lite matte oxå, men det känns inge vidare när man ska sitta och va täppt i näsan hela tiden.

Hörs da//Carina

Märk väl

Jag pratar om två olika personer i mitt inlägg idag.
Kickis och Kicki.

Hörs da//Carina

Bowling

Ska bowla 18.15 ikväll med surrfian Kicki Ahl. Kamraten som bowlat görbra de sista gångerna, hoppas jag kan lyckas ikväll oxå. Tur förresten att hon heter Kristina, tänk om hon hette Ann, öh:)

Jag är förkyld som tusan, inte roligt men det går väl över. Inte mycket att hänga läpp för. Tänk om jag får rinnsnuva när jag ska bowla, bäst att ta med papper, eller varför inte två tamponger. Skärpning nu, Carina!!!

Var till Kickis idag och försökte hjälpa henne kolla om hennes sista elräkning är riktig. Hon fick sluträkning på 1888 kr för 15 dagar enl. Söderhamns el. Helt sanslöst, men de ser inge fel. Påstår att det blåser rätt genom huset bara. Tur hon flyttat. Och hur argumenterar man med eller mot ett elbolag. Helt chanslös, när man inte kan bevisa något.

Ska gö me årning nu för att åka å bowla ja.

Hörs da//Carina

Förkyld

Förkyld igen! Vet egentligen inte om jag blivit bra nån gång denna vinter. Jag är liksom bara halvförkyld hela tiden, försvinner sakta men finns där hela tiden. Å andra sidan har barnbarnet börjat på dagis så nu får man väl alla dagisförkylningar igen. Det var ju några år sen sist, sådär en 15-20 år sen. Hjälp vad fort det går, hur kan det göra det, jag tycker liksom tiden står still, eller så kämpar jag emot, kraftigt!

Har en vilodag idag. Slöar. Svårt att göra det men nu har ams lovat mig en kurs till CNC operatör, 53 veckor, så jag får passa på att vila innan den börjar. Jösses vad de kostar på. Regeringen måste ha släppt mycket ur kappsäcken nu! Känns bra, men naturligtvis vill jag helst jobba och helst skulle jag vilja tillbaka till PEPAB, saknar arbetskamraterna, men som det är nu ,SÅ ÄR DET BARA ATT GILLA LÄGET, TYVÄRR!

Jouni har åkt och jobbat. Tror jag ska ta en middagslur....men säj inge....

Hörs da//CarinaRSS 2.0